Bowers & Wilkins 600 Serie

600 Serie

Het Britse audiomerk Bowers & Wilkins heeft de 600 Serie geïntroduceerd. Inmiddels de zesde reeks van deze veel bekroonde luidsprekerlijn.

 

Bowers & Wilkins (of B&W) is een Britse luidsprekerfabrikant die in 1966 werd opgericht door John Bowers in Worthing, West Sussex.

 

Deze zesde reeks audioproducten van de 600 Serie levert adembenemende geluidsprestaties en hoogwaardige kwaliteit door het gebruik en de toepassing van vooruitstrevende technologie en design.

Deze Bowers & Wilkins 600 Serie reeks bestaat uit vier luidsprekers en bijpassende subwoofers die zijn uitgerust met diverse verbeteringen ten opzichte van zijn voorgangers. Zo geniet je zowel van alle muziek uit je platencollectie als wel het ervaren van de ultieme home theatre ervaring.

Adembenemende geluidsprestaties en hoogwaardige kwaliteit

image-2018-10-10 (2)
De 600 serie van Bowers & Wilkins is verkrijgbaar bij Apollo in Almere en Apollo.nl

‘’De 600 Serie is de perfecte instap in de Bowers & Wilkins hifi – audio – ervaring. John Bowers’ missie om de beste geluidskwaliteit te leveren en nieuwe standaarden in audioprestaties te creëren komt tot uitdrukking in deze nieuwe reeks.” – Richard Campbell, Chief Revenue Officer bij Bowers & Wilkins.

image-2018-10-10 (3)

Continuum Cone driver

De verbeterde kwaliteit van de nieuwe 600 Series komt naar voren door de integratie van technologieën die eerder zijn toegepast in de Diamond – reeks, het vlaggenschip van Bowers & Wilkins. De nieuwe reeks is uitgerust met het gepatenteerde Continuum materiaal, voor een ongekende transparantie en precisie in het middenbereik.

Decoupled Double Dome Tweeter technologie verbeterd

De nieuwe 600 Series biedt een vernieuwde versie van de Decoupled Double Dome Tweeter technologie. Door deze technologie te combineren met de nieuwe Continuum drivers levert de 600 Series ongekende muziekprestaties voor een betaalbare prijs.

De reeks is beschikbaar in Matte Black en Satin White en bestaat uit de hieronder genoemde Bowers & Wilkins modellen:

603 Het vlaggenschip

De grootste luidspreker in deze serie blinkt uit in geluid door de Decoupled Double Dome-tweeter, een FST drive-unit die gebruik maakt van de Continuum Cone plus twee basdrivers met papieren conus.

Schermafbeelding 2018-10-10 om 11.11.37

606 Compact en genoeg vermogen

Deze compacte luidspreker kan op een stand of op een boekenplank worden geplaatst en levert een helder en puur geluid. Dankzij een krachtige basluidspreker heeft deze luidspreker genoeg vermogen voor de grotere woonkamers.

Schermafbeelding 2018-10-10 om 11.11.52

607 Relatief compact maar een volwaardige luidspreker

Ondanks het kleine formaat heeft de 607 een groot basbereik en is dit een volwaardige hifi luidspreker dankzij zijn 5-inch Continuum Cone-basedriver.

Schermafbeelding 2018-10-10 om 11.12.03

HTM6 Slank, krachtig en precies

Een slanke luidspreker speciaal voor het centerkanaal met een aanzienlijk vermogen en precisie, uitgerust met de Decoupled Double Dome-tweeter plus twee 5-inch Continuum Cone-drivers.

Schermafbeelding 2018-10-10 om 11.12.11

ASW610XP, ASW610 en ASW608 De subwoofers

De reeks wordt compleet gemaakt door drie uitzonderlijke subwoofers en leverbaar in nieuwe afwerkingen die passen bij de nieuwe serie.

Over Bowers & Wilkins

Bowers & Wilkins is een zeer grote onderneming, met distributieketens en klanten over de hele wereld. Het begon echter allemaal in 1965 toen John Bowers besloot om met de hand luidsprekersystemen te bouwen voor plaatselijke klanten in Worthing, West Sussex, achter de elektronicazaak die hij runde samen met zijn vriend Roy Wilkins. Meer over de geschiedenis van dit Britse merk, hier.

Bekijk Bowers & Wilkins 600 serie online

Bekijk hier Bowers & Wilkins luidsprekers en bezoek Apollo.nl

Volg en like Apollo 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *