CES2020 Innovaties Panasonic

Tijdens CES, de jaarlijkse tech- en elektronica beurs in Las Vegas, presenteert Panasonic vandaag haar nieuwste innovaties voor 2020.

HZW2004 OLED TV met Filmmaker Mode en Dolby Vision IQ

Panasonic heeft vandaag de introductie aangekondigd van de HZW2004. Deze nieuwe OLED TV is verkrijgbaar in 65 en 55 inch en heeft een speciaal Master HDR OLED Professional Edition scherm met door Panasonic ontwikkelde verbeteringen in de hardware.

De HZW2004 OLED TV is het nieuwste vlaggenschip van Panasonic zorgt dat er zowel in donkere als helder verlichte woonkamers genoten kan worden van HDR-beeldkwaliteit op Hollywood-niveau dankzij Filmmaker Mode met Intelligent Sensing en Dolby Vision IQ. Het is ’s werelds eerste TV die Dolby Vision IQ en Filmmaker Mode ondersteunt naast Dolby Vision®, HDR10+ en HLG Photo.

Kleinste en lichtste 4K camcorders ter wereld HC-X1500E en HC-X2000E

Panasonic heeft vandaag twee van de kleinste en lichtste 4K/60p-camcorders binnen de branche aangekondigd: de HC-X1500E en de HC-X2000E. Ondanks de compacte body en hun door professionals vereiste mobiliteit en draagbaarheid kunnen deze modellen 4K/60p-opnames in hoge kwaliteit vastleggen. De nieuwe camcorders beschikken over een 25mm-groothoeklens en 32x i.ZOOM voor het maken van 4K-opnames, welke zorgen voor hoogwaardige optische prestaties. De exclusieve, uiterst nauwkeurige AF van Panasonic stelt snel en nauwkeurig scherp bij 4K- en Full HD-opnames.

Technics True Wireless in-ear hoofdtelefoon EAH-AZ70

Op de CES 2020 introduceert Technics de EAH-AZ70W True Wireless-hoofdtelefoon. Een hoofdtelefoon met een akoestisch ontwerp dat de beste ruisonderdrukkende prestaties binnen de branche biedt. De EAH-AZ70W is ontwikkeld om het ideale geluid weer te geven.

True Wireless hoofdtelefoons RZ-S500W en RZ-S300W met stabiele verbinding en uitstekende gespreksprestaties

Panasonic kondigt vandaag de introductie aan van twee True Wireless-hoofdtelefoons met een stabiele verbinding en uitstekende gespreksprestaties in combinatie met een smartphone. De RZ-S500W (verkrijgbaar in zwart en wit) is voorzien van een toonaangevende noise-cancelling functie. De RZ-S300W (verkrijgbaar in zwart, wit en groen) is compact (diameter van circa 17 mm) en biedt een stabiele verbinding. Op de RZ-S500W is de Dual Hybrid Noise Cancelling-technologie toegepast. Deze bestaat uit twee combinaties van technieken. Ten eerste Feedforward Noise Cancelling (FF-NC) en Feedback Noise Cancelling (FB-NC). Ten tweede een combinatie van analoge en digitale signaalverwerking. Hierdoor werd een toonaangevend ruisonderdrukkend effect gerealiseerd in de categorie True Wireless.

Draadloze hoofdtelefoons RB-M700B, RB-M500B en RB-M300B voor een machtig basgeluid

Panasonic introduceert nieuwe draadloze hoofdtelefoons, de RB-M700B, RB-M500B en RB-M300B, die de levendige, krachtige beleving van een machtig basgeluid mogelijk maken. De afgelopen jaren is muziek met krachtige bastonen steeds populairder geworden en wereldwijd terug te vinden in de hitlijsten. Panasonic heeft XBS DEEP (Extra Bass System Deep) ontwikkeld en deze technologie toegepast op de nieuwe modellen RB-M700B, RB-M500B en RB-M300B. De technologie is gebaseerd op het tot zijn recht laten komen van zware basgeluiden, zodat de gebruiker om optimaal van de muziek kan genieten. Wat XBS DEEP bijzonder maakt, zijn de volgende drie technologieën: een Free Edge Driver-systeem van 40 mm, Acoustic Bass Control en Harmonic Tuning EQ.

Bron: Panasonic

Volg en like Apollo 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *