Klipsch Reference Premiere

Over het Hifi merk Klipsch

Sinds het jaar 1946 bouwt Klipsch Audio Technologies first class audioproducten.

Als één van de eerste Amerikaanse luidsprekerfabrikanten, is het merk Klipsch 1 van de belangrijkste makers van high performance luidsprekers en andere entertainment producten zoals bijvoorbeeld thuisbioscopen, surround sound, computer speakers en iPOD en MP3 speakers. De dynamische klank waar Klipsch bekend om staat is terug te horen in haar luidsprekers maar  ook de in-ear hoofdtelefoons.

Reference Premiere

De nieuwe Klipsch Reference Premiere Serie is opnieuw ontworpen om geheel mee te gaan met de hedendaagse vormgeving en het design wat past bij uw inrichting.

Tijdloos

Een tijdloos ontwerp wat gebaseerd is op 70 jaar ervaring met speakers om u de ultieme beleving te bieden op het gebied van HiFi luister ervaringen.

De fameuze Tractrix Horns

Voorzien van nieuw ontworpen drivers, uitgerust met de fameuze Horns ( Tractrix Horns ) waar Klipsch om bekend staan bieden deze nieuwe Reference Premiere Series een scala aan mogelijkheden om uw luisterplezier naar een hoger niveau te tillen.

Dolby Atmos

Zo zijn er nieuwe Dolby Atmos speakers, vloerstaande speakers, subwoofers, boekenplank speakers , surround speakers, center speakers die met name voor Dolby Atmos van belang zijn.

Ga direct naar Apollo.nl en bekijk Klipsch Reference Premiere in de webshop van Apollo

Volg en like Apollo 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *