Nieuws van CES 2019: Panasonic komt met uhd-blu-rayspeler met hdr10+ en Dolby Vision

Panasonic heeft op de CES-beurs twee nieuwe uhd-blu-rayspelers geïntroduceerd

Las Vegas in de Verenigde Staten van America is de plaats in de wereld waar ten tijde van dit schrijven de Consumer Electronics Show (CES) gaande is. De locatie waar alle merken vol trots hun nieuwe producten of technologieën introduceren of aankondigen. 

Het is natuurlijk onmogelijk alles te melden op deze blog, ApolloBlog.nl bespreekt de spreekwoordelijke krenten uit de pap en maakt een selectie voor u.

Het gaat om de DP-UB150 en de DP-UB450, waarbij de laatstgenoemde zowel hdr10+ als Dolby Vision ondersteunt.

De DP-UB450 beschikt net als de goedkopere UB150 over twee hdmi-aansluitingen zodat het geluid en het videosignaal van elkaar gescheiden kunnen worden, meldt Panasonic. Net als de bestaande UB824 en de UB424 beschikt de UB450 over de hcx-videoprocessor van Panasonic, die voor een goede kleurweergave moet zorgen.

Beide spelers ondersteunen Dolby Atmo, DTS:X en hi-res audio. Verder wordt het reguliere hdr10 ondersteund, maar de UB150 moet het doen zonder Dolby Vision-ondersteuning. De spelers zijn 320 x 193 x 46mm groot. Panasonic heeft nog geen prijs bekendgemaakt en het is ook nog onduidelijk wanneer de spelers precies uitkomen.

Panasonic DP-UB450

Bron van dit artikel is Tweakers

Lees hier meer CES2019 nieuws op Tweakers.net

Volg en like Apollo 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *