SVS bij Apollo

SVS bij Apollo

Nadat SVS haar intrede deed in de hifi wereld trof men veelal te dure producten aan, waaronder ‘High end’ subwoofers en speakers, die bovendien ook nog eens niet optimaal presteerden volgens dit Amerikaanse merk.

Een belangrijke vraag is: ‘waarom zou een indrukwekkende home hifi ervaring uitsluitend door de elite, een klein percentage consumenten mogen worden ervaren’? Het bedrijf stelde en stelt zichzelf ten doel zoveel mogelijk mensen een uitzonderlijke hifi ervaring te bezorgen door een mix te bieden van haar passie, plezier en expertise.

SVS & Sound R|Evolution

Wereldklasse zonder compromissen

Gevestigd in Youngstown, OHIO, wordt het bedrijf ten tijde van dit schrijven geleid door de zeer vooruitstrevende CEO Gary Yacoubian. Zonder enige twijfel deelt hij de passie met het bedrijf voor het creëren van speakers, subwoofers en accessoires van wereldklasse zonder compromissen.

Ook voor SVS is Apollo al meer dan 30 jaar uw Hifi dealer

Ook voor uw SVS Sound producten bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons producten van SVS 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Verkrijgbaar bij Apollo, bezoek direct de webshop hier.

Volg en like Apollo 🙂
error
Apollo Almere Team

error

Bedankt dat u artikelen op onze blog leest. Volg de blog van Apollo en we houden u op de hoogte van technologische ontwikkelingen en nieuwe producten.

Follow by Email
Facebook
Facebook