Yamaha MusicCast Vinyl 500

Draadloos vinyl luisteren in een andere ruimte


Het gerenommeerde Japanse bedrijf Yamaha heeft een draaitafel gelanceerd, genaamd MusicCast Vinyl 500.

Deze draaitafel, die op de IFA audiobeurs is getoond, kan draadloos verbinding maken met andere MusicCast apparaten en het geluid van vinyl kan dus digitaal verspreid worden naar andere kamers.

Old school meets new school

Je zou kunnen zeggen “Old school”-vinyl wordt dus gecombineerd met “new school” digitale techniek. De MusicCast Vinyl 500 kan echter ook gewoon op een versterker worden aangesloten. Leverbaar bij Apollo.

Yamaha MusicCast Vinyl 500: vinyl, multiroom en streaming in één chassis

MusicCast Vinyl 500 van Yamaha is een draaitafel met riemaandrijving. Een arm van negen inch en mm-element zijn bij aflevering gemonteerd. Een phono-versterker is ingebouwd maar die kan overbrugd worden als de gebruiker een externe phono-versterker zou willen gebruiken. Via een cinch-aansluiting kan de MusicCast op een versterker worden aangesloten.

MusicCast Vinyl 500 en Yamaha’s Multi room systeem 

Verder onderscheidt MusicCast Vinyl 500 zich van andere draaitafels omdat het voorzien is van een RJ-45 netwerkaansluiting en WIFI. Bovendien sluit het aan bij MusicCast, het multi-room systeem van Yamaha.

Verder kan MusicCast Vinyl 500 ook muzieksignaal via bluetooth en Apple’s AirPlay ontvangen en is ook in staat om streamingdiensten zoals Spotify, Deezer, Tidal en Qobuz te ontvangen. Bediening met Yamaha’s MusicCast app.

Het signaal kan via het draadloze MusicCast worden verspreid naar andere MusicCast apparaten die in een andere kamer staan.

Yamaha  MusicCast Vinyl 500

Ga direct naar Apollo.nl en bekijk Yamaha MusicCast!

Informatie:

Uitvoering: Leverbaar in een witte en zwarte uitvoering

Levering: vanaf september 2018

Volg en like Apollo 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *